×  Incasso Calculator  ? 
Bereken met deze calculator (verzuim na 1 juli 2012) snel welk bedrag u consumenten aan incassokosten maximaal mag rekenen. Vul het bedrag aan hoofdsom in. Geef aan of u BTW-plichtig bent. De maximale vergoeding incassokosten wordt direct berekend. Vermeld dit bedrag in uw 14-dagen brief.
  Is de schuldeiser BTW-plichtig?
Ja Nee ?
Als de schuldeiser niet BTW-plichtig is (verhuurders, onderwijsinstellingen, banken, verzekeringsmaatschappijen, medische beroepen, de overheid), dient de schuldenaar de BTW te betalen over de incassokosten. Dit dient wel te worden vermeld in de 14-dagenbrief.

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
© Skrepr 2023

De Deurwaarder

De strip 'De Deurwaarder' is een weergave uit de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Deze strip wordt getekend door Jesse van Muylwijck. Als kantoor maken wij al geruime tijd gebruik van zijn kunsten als striptekenaar. Hij is gespecialiseerd in humoristische krantenstrips. Een moeilijk genre, dat hij in de loop van 25 jaar leerde beheersen en ontwikkelen.

Van zijn bekendste en meest succesvolle strip, De Rechter, heeft hij in 14 jaar circa 4500 afleveringen geschreven en getekend. De Rechter verschijnt dagelijks in 14 Nederlandse kranten. Er zijn 12 boeken van verschenen, en 1 in Italiaanse vertaling.

In De Rechter wordt het wereldtoneel ingekaderd en op zijn kop gezet. Twee miljoen krantenlezers van alle leeftijden en achtergronden genieten er dagelijks van.

HNL: voor een uitstekend resultaat


Klik hier om uw aanmaningsbrief aan te maken